Agenda

Donderdag 16 november: Gelukzoeker van Bert Gabriëls

In het kader van de Warmste Week geeft Bert Gabriëls een benefietvoorstelling van zijn nieuwe show Gelukzoeker. De volledige opbrengst gaat naar het Steunpunt Asiel & Migratie vzw. 
Tickets zijn te koop via UIT in Mechelen, klik hier voor tickets. Meer info over de show vindt u op http://www.bertgabriels.be. Voorstelling in samenwerking met AGB MAC.

 

Donderdag 23 november: Netwerkmoment kinderen & jongeren zonder papieren

Op donderdag 23 november organiseert de Beweging voor kinderen & jongeren zonder papieren een netwerkmoment. De thema's die aan bod zullen komen zijn: duurzame oplossingen, onderwijs, armoede/kids parlement en voordijschap bij niet-begeleide minderjarigen. 
Het netwerkmoment gaat door op donderdag 23 november om 19 uur in de Lindepoort, Begijnenstraat 18, Mechelen. Meer info hier.

Dinsdag 19 december: Filmhuis for Life: Zagros

Op dinsdag 19 december organiseren het Filmhuis en Mechelen Mondiaal een filmavond ten voordele van het Steunpunt Asiel & Migratie. Hiervoor hadden ze geen betere film kunnen kiezen dan Zagros, de eerste langspeelfilm van Sahim Omar Kalifa, een Belgisch-Koerdische regisseur die eerder al internationaal bejubeld werd met zijn kortfilm Baghdad Messi. Niet te missen dus! 
Een recensie en de trailer kan je hier bekijken.