Oproep: Music for life 

Ook in 2017 is het Steunpunt Asiel & Migratie vzw een van de goede doelen van Music for Life. Wil je een actie voor ons organiseren? Wil je koekjes bakken, soep verkopen of een andere actie doen? 
Wij zorgen ervoor dat de ingezamelde centjes goed terecht komen bij onze doelgroep. De giften van Music for Life worden besteed aan vrijetijdsbesteding voor kinderen en dringende noodhulp. 
Meer info of registreer je actie via https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/steunpunt-asiel-migratie

Donderdag 16 november: Gelukzoeker van Bert Gabriëls

In het kader van de Warmste Week geeft Bert Gabriëls een benefietvoorstelling van zijn nieuwe show Gelukzoeker. De volledige opbrengst gaat naar het Steunpunt Asiel & Migratie vzw. 
Tickets zijn te koop via UIT in Mechelen, klik hier voor tickets. Meer info over de show vindt u op http://www.bertgabriels.be. Voorstelling in samenwerking met AGB MAC.

Dinsdag 19 december: Filmhuis for Life: Zagros

Op dinsdag 19 december organiseren het Filmhuis en Mechelen Mondiaal een filmavond ten voordele van het Steunpunt Asiel & Migratie. Hiervoor hadden ze geen betere film kunnen kiezen dan Zagros, de eerste langspeelfilm van Sahim Omar Kalifa, een Belgisch-Koerdische regisseur die eerder al internationaal bejubeld werd met zijn kortfilm Baghdad Messi. Niet te missen dus! 
Een recensie en de trailer kan je hier bekijken.